Placa de plàstic amb forma ovalada amb ranura per a plaques de cristall de vidre de 2D

Nom de l'ítem: Base de llum LED de plàstic amb forma ovalada amb ranura per a plaques de cristall de vidre de 2D amb elements no especificats: DZ-53

Detalls del producte

Nom de l'ítem: Placa de plàstic amb forma ovalada amb ranura per a plaques de bloc de cristall de 2D
Paraules clau: Plàstic Led Light Base amb ranura

N º d'article: DZ-53
Material: plàstic
Tipus de producte: Base lleugera / estand

Mida (mm): 125x55x30mm amb ranura (125x10.3mm) (pot variar)
Aplicació: bases de llum LED   i representa esdeveniments, festes i visualització òptima del vidre, el vidre d'art i els pesos de paper
Embalatge: caixa blanca

Base de llum de cristall LED i bases de llum rotativa de cristall que us ajudaran a visualitzar i millorar els vostres cristalls de fotos gravades en 2D o 3D, escultures de vidre o figuretes transparents. Aquestes bases de llum de cristall (també anomenades base de llum rotativa, estands de llum de cristall o bases il·luminades) fan que els cristalls gravats amb làser siguin més cridaners.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és una millor base LED de la Xina LED per al fabricant i proveïdor de vidres amb la fàbrica professional. Benvingut a la venda a l'engròs de plàstic amb forma ovalada amb base de llum amb ranura per a productes de plàstic de vidre de cristall de 2D amb productes.

Hot Tags: Placa de plàstic de forma ovalada amb ranura per a plaques de cristall de vidre de 2D, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, productes a l'engròs.
Investigació