Base oberta reflectora de forma ovalada per a placa de bloqueig de cubs de vidre gravada en 3D

Nom de l'element: base oval de la base de llum amb mirall per a fotografies en 3D de plaques de plàstic de cub de vidre núm. Article: ZD-32

Detalls del producte

Nom de l'ítem: Base oberta reflectora de forma ovalada per a placa de bloqueig del cub de vidre gravada en 3D

Paraules clau: base llum LED reflectida

N º d'article: ZD-32
Material: plàstic
Tipus de producte: Base lleugera / estand

Mida (mm): 130x60x25 (pot variar)
Aplicació: bases de llum LED   i representa esdeveniments, festes i visualització òptima del vidre, el vidre d'art i els pesos de paper
Embalatge: caixa blanca

Base de llum de cristall LED i bases de llum rotativa de cristall que us ajudaran a visualitzar i millorar els vostres cristalls de fotos gravades en 2D o 3D, escultures de vidre o figuretes transparents. Aquestes bases de llum de cristall (també anomenades base de llum rotativa, estands de llum de cristall o bases il·luminades) fan que els cristalls gravats amb làser siguin més cridaners.

 Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és una millor base LED de la Xina LED per al fabricant i proveïdor de vidres amb la fàbrica professional. Us donem la benvinguda a la base oval de llum oberta modelada amb forma oval per als productes de placa de blocs de cristall de vidre gravats en 3D.

Hot Tags: Base oberta amb forma reflectida en forma ovalada per a fotografies en 3D amb plaques de plàstic amb cub de cristall gravats en 3D per a plaques de plàstic de cristall amb cub de vidre, fabricants, proveïdors, fàbrica, productes a l'engròs.
Investigació