New Arrival Unique K9 Blank Crystal Triangle Award

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és una millor Xina K9 vidre de vidre triangle trofeu premi fabricant i proveïdor amb la fàbrica professional. Benvingut a comprar productes a l'engròs de premis del trofeu de vidre cristall K9 de nosaltres. Nom de l'element: cristall en blanc d'arribada única k9 ...

Detalls del producte

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és una millor Xina K9 vidre de vidre triangle trofeu premi fabricant i proveïdor amb la fàbrica professional. Benvingut a comprar productes a l'engròs de premis del trofeu de vidre cristall K9 de nosaltres.

Nom de l'element: nou premi d'arribada únic k9 en blanc de triangle de vidre


Paraules clau: premi de triangle de cristall

Número d'article: SCT-048

Marca de marca: cristall brillant

Material: vidre òptic k9

Tipus de producte: premi de trofeu de vidre

Mida (mm): 150 x 30 x 150 cm (pot variar)

Aplicació: gravat 2D / 3D, sorra, impressió en color com regal de regal de cristall

Embalatge: caixa de regal de presentació

MOQ: SENSE SOL·LICITUD

El nostre guardó personalitzat de trofeus de vidre de cristall K9 es talla d'acord amb la vostra sol·licitud i manualitzat pels nostres treballadors qualificats per aconseguir una brillantor radiant. La qualitat i la gran transparència del nostre premi de trofeus de vidre de cristall K9 us presentaran al sorprenent món del gravat làser bidimensional i tridimensional. No importa quina sigui l'ocasió, el nostre premi de trofeo de vidre de cristall K9 amb superfície 2D / 3D El gravat el memorialitzarà per sempre.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és un millor fabricant i proveïdor de Crystal Trophy Xina Crystal Award amb fàbrica professional. Benvingut a la venda a l'engròs de la nova arribada K9 exclusiu en blanc triangle de vidre dels nostres productes.

Investigació