Maons decoratius de vidre massís Edificis en parets. Edificis de parets massisses de cristall massís. Lloses arquitectòniques de cristall gran

Maó de vidre decoratiu Partició Edifici de parets Edifici de parets massisses de cristall massís Arbres arquitectònics de cristall Nº d'article: SDCM-123

Detalls del producte

maó de vidre decoratiu maó edifici paret construcció de cristalls sòlids blocs de cristall massís arquitectònics grans lloses

Nº d'article: SDCM-123

Material : vidre de cristall

Mida (mm) : 50x100x200mm / 50x50x200mm / 50x50x240mm, etc (es pot personalitzar)

Forma: cercle / bola / quadrat / octàgon / triangle / hexàgon / pentàgon / rectangle, etc


Els blocs o maons de vidre sòlid de cristall es poden utilitzar per crear estructures arquitectòniques com parets de separació o parets de pantalla a través d'una part, al voltant d'una dutxa o bany, com a part de les construccions d'escala, etc. Són capaços de dividir una habitació sense bloquejar la transmissió de llum .


Aplicació: paret separador, finestres, sostre, terra, font, piscina, decoració interior i exterior, vestíbul interior de l’hotel, decoració interior de la casa, decoració exterior Plaza, decoració exterior del casino, decoració interior del discoteca, decoració KTV, decoració del centre comercial, decoració d’edificis a l’aire lliure, decoració de villa, decoració d’estacions de vacances, decoració de zones escèniques, decoració de restaurants, decoració de cerimònies d’obertura / tancament, decoració de taulell de barra, etc.


Enganxat -Construir una paret amb maons de vidre massís de cristall i connectar-los amb cola transparent sota llum UV NOMÉS VOLS fer un edifici amb maons tradicionals connectats per morter de ciment tradicional.


Avantatges:

El nostre baix manteniment, el bonic aspecte de maó de vidre de cristall massiu té molts avantatges que els maons tradicionals no tenen. El nostre maó de vidre de cristall és de 5cm (2 ") de vidre sòlid que és extremadament fort, però també transparent (excepte el vidre no pur)


Visibilitat / Transparència : aquests maons de vidre sòlid permeten aproximadament el 80% de la transmissió de la llum com s'ha esmentat anteriorment i, mai, groc, núvol o afectat pel clima o la llum del sol.

50% de la transmissió de llum per a maons de vidre de cristall de bombolles i sense transmissió de llum per a maons de vidre de vidre glaçat, adequats per a particions d'espai privat.


Resistent a la intempèrie : aquests blocs de vidre de maons massís poden resistir-se als poders de la Mare de la Natura, incloent-hi els vents de fortaleix, terratrèmols, inundacions i qualsevol altra cosa.


Resistent als graffitis : els nostres blocs de vidre sòlids de maons de cristall no només proporcionen una seguretat addicional, sinó que també són resistents als grafits i altres actes vandàlics. Especialment quan teniu nens actius i vius.


Resistent al soroll : a més dels altres blocs de vidre dels maons de cristall que tenim, aquests maons sòlids ofereixen una reducció addicional del soroll a causa del gruix dels mateixos. Ajudaran a bloquejar els sorolls exteriors no desitjats com ho faran altres productes de partició.


Els maons de vidre sòlid resistent al foc , de vidre massís, també tenen la màxima qualificació d'incendis de qualsevol bloc, que compleixen els codis de foc a totes les aplicacions públiques.


Impermeable: els nostres maons de vidre de cristall es poden incorporar al sòl, que estaran sota l'aigua tot el temps. Podeu utilitzar-les en una font, piscina, terrat, per construir una banyera, etc.


Dimensions i formes personalitzades: els nostres maons de vidre de vidre amb mides regulars com 100x200x50mm i 50x50x240mm, però podem fer les mides a mida. I podem personalitzar formes quadrades, formes rectangulars, cilindre, octàgon, cercle, triangle, etc. per satisfer la vostra demanda de totes les aplicacions.


Diferents colors: a més de tenir el popular clar / transparent, aquests blocs també tenen color ara.


Investigació