Maons de vidre de cristall sòlid i barat decoratiu per al pati de la cuina de la casa

Maons decoratius de vidre sòlid barat decoratiu per al pati de la cuina de la casa, edificis parets de divisió núm. D'article: SDCM-127

Detalls del producte

Maons decoratius de vidre de vidre sòlid barat decoratiu per a la cuina de la casa, al pati, al bany, a la construcció de parets de separació

Nº d'article: SDCM-127

Material : vidre de cristall

Mida (mm) : 50x100x200mm / 50x50x200mm / 50x50x240mm, etc (es pot personalitzar)

Forma: cercle / bola / quadrat / octàgon / triangle / hexàgon / pentàgon / rectangle, etc

Color : transparent, blau, verd, rosa, morat, vermell, groc daurat, ambre, etc


Els blocs o maons de vidre sòlid de cristall es poden utilitzar per crear estructures arquitectòniques com parets de separació o parets de pantalla a través d'una part, al voltant d'una dutxa o bany, com a part de les construccions d'escala, etc. Són capaços de dividir una habitació sense bloquejar la transmissió de llum .


Aplicació: paret separador, finestres, terrat, terra, font, piscina, decoració interior i exterior, vestíbul interior de l’hotel, decoració interior de la casa, decoració exterior Plaza, decoració exterior del casino, decoració interior del discoteca, decoració KTV, decoració del centre comercial, decoració d’edificis a l’aire lliure, decoració de villa, decoració d’estacions de vacances, decoració de zones escèniques, decoració de restaurants, decoració de cerimònies d’obertura / tancament, decoració de taulell de barra, etc.


Yiwu brillant importació de cristall i exportació Co, Ltd és un millor fabricant de materials decoratius de vidre de la Xina i proveïdor amb la fàbrica professional. Benvingut a l'engròs maons de vidre de vidre sòlid i decoratiu a l'engròs per a la cuina de la casa, el bany dels banys, els productes de les parets de partició.
Investigació