Premi 2016 d'última generació del disseny Crystal Achievement

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és un millor fabricant de vidre de vidre de la Xina K9 trofeus i proveïdor amb fàbrica professional. Benvingut a comprar productes a l'engròs de premis del trofeu de vidre de vidre k9 de nosaltres. Nom de l'element: el cristall de disseny 2016 més nou ...

Detalls del producte

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és un millor fabricant de vidre de vidre de la Xina K9 trofeus i proveïdor amb fàbrica professional. Benvingut a comprar productes a l'engròs de premis del trofeu de vidre de vidre k9 de nosaltres.

Nom de l'element: premi 2016 al millor disseny de cristall de disseny


Paraules clau: premi d'èxits de vidre

Número d'article: SCT-054

Marca de marca: cristall brillant

Material: cristall òptic k9

Tipus de producte: premi de trofeu de vidre

Mida (mm): 120x50x200mm (pot variar)

Aplicació: gravat 2D / 3D, sorra, impressió en color com regal de regal de cristall

Embalatge: caixa de regal de presentació

MOQ: SENSE SOL·LICITUD

El nostre guardó de trofeo de vidre de vidre K9 personalitzat es talla d'acord amb la vostra sol·licitud i manualitzat pels nostres treballadors qualificats per aconseguir una brillantor radiant. La qualitat i la gran transparència del nostre premi al trofeu de trofeo de vidre de cristall de K9 us presentaran al sorprenent món del gravat làser en dues dimensions i tridimensionals. No importa quina sigui l'ocasió, el nostre premi de trofeo de vidre de vidre k9 amb superfície 2D / 3D El gravat el memorialitzarà per sempre.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd és un millor fabricant i proveïdor de Crystal Trophy Xina Crystal Award amb fàbrica professional. Us donem la benvinguda al majorista 2016 de productes de disseny de vidre de disseny més recent de nosaltres.

Investigació